Transformeer door los te laten

Soms gebeuren er dingen in je leven die zo bizar zijn dat  je ze niet kunt beredeneren of begrijpen. Toch weet je dat ze ergens goed voor zijn ook al weet je nog niet waarom.
Je draagt het met je mee en dan plotseling vanuit het niets is er een opening vanuit je eigen ik. Met nieuw moraal en andere normen en waarden is er een nieuwe ik geboren.
En je komt sterker uit de strijd dan dat je ooit gedacht had. Je bent bevrijd van alle dis-balans, verdriet, wroeging, wraak, boosheid, verlies etc. geen touwtrekkerij meer, geen pijn en gevecht meer met jezelf!
Je bent wie je mag zijn geheel geaccepteerd door je medemens. Het wonder heeft zich afgespeeld in je binnenwereld en je onderbewustzijn.

Maar is dit zo?…..is de werkelijkheid niet anders?Transformeer door los te laten | I-Releese
vinden wij het zo belangrijk dat de ander ons erkent?
Is het dan echt zo dat wij ons leven in de weegschaal van een ander moeten leggen, om te laten bepalen wat goed
voor ons is en slecht en in wat voor tijdslimiet wij dat moeten gaan leren. Weten wij echt niet dat we zelf een uniek mens zijn en het recht hebben om een eigen fundering te mogen bouwen?

Is het niet fijn in wat voor omstandigheden wij ook verkeren, het leven als een spel moeten zien, waarin wij mogen geloven dat hoe moeilijk wij er ook voor staan er altijd een weg/oplossing is. Ook als we de onjuiste beslissingen hebben genomen op het moment dat wij er emotioneel slecht voor stonden, we dit altijd kunnen herstellen door een andere koers in het leven te gaan varen.

Wij geloven dat transformatie een onderdeel van het mens zijn is, ook al stoot je op onbegrip en verlies.
Sleutelwoorden voor I-Releese zijn : accepteer, erken, wees bereid om je emoties niet te onderdrukken maar te omarmen,volg je hart, leef....maar vooral probeer LOS TE LATEN !!!